Cake-balls

cake-balls

Ingrediënten (voor 20 cake-balls):

  • 75 g vloeibare margarine
  • 100 g zelfrijzende bloem
  • 100 g zoetstof 1/1
  • 2 eieren
  • 1 buisje vanille-essence
  • 20 druiven
  • 100 g Sukrin Melis
  • 1 koffielepel water
  • 1 koffielepel citroensap
  • Sukrin Syrup Gold

Bereidingswijze:

Meng de eieren met de zoetstof en de vanille tot een romig mengsel.
Spatel er voorzichtig de gezeefde bloem door.
Meng de vloeibare margarine voorzichtig door het beslag.
Giet het deeg in een siliconen bakvorm voor cake-balls, druk in elk cakeballetje een druif in en bak 45 min. in een oven van 160 °C.
Laat 10 min. in de bakvorm afkoelen. Stort het geheel uit op een rooster en laat verder afkoelen.
Prik de cakeballs elk aan een stokje, prik ze op een rieten mandje of een piepschuim blok en dien op.
En smullen maar!!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren