Roodbaarsfilet met romanesco

roodbaarsfilet-romanesco

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 roodbaarsfilets
  • veldsla
  • mini-paprika’s: rood-geel-oranje
  • 600 g aardappelen
  • een bakje tuinkers
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 kleine romanesco
  • 2 broccoli’s
  • 250 ml Alpro soya light cuisine
  • Maïzena Expresse voor witte sauzen
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • viskruiden

Bereidingswijze:

Kook of stoom de roodbaarsfilets gaar (dit kan ook eenvoudig in de microgolfoven: 7 à 8 minuutjes op 750 Watt).
Schil de aardappelen en kook of stoom ze gaar.
Was de kolen, snij in roosjes en kook of stoom ook deze gaar.
Hou het kookvocht bij; voeg hierbij de Alpro soya light cuisine en het visbouillonblokje.
Laat dit doorkoken en bindt met Maïzena Expresse voor witte sauzen.
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine blokjes.
Was de veldsla.
Schik alles op de borden: de roodbaarsfilet, op smaak gebracht met viskruiden en met wat veldsla en blokjes paprika, de gekookte aardappelen met wat tuinkers en de koolroosjes afgewerkt met een weinig witte saus.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren