Roodbaarsfilet in papillote

roodbaarsfilet in papilotte

Ingrediënten (voor 4 porties):

  • 4 roodbaarsfilets van 150 g
  • een doosje snoeptomaatjes
  • een takje koriander
  • kappertjes
  • viskruiden
  • olijfolie
  • 1 kg groentenpuree

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C.
Scheur een stuk aluminiumfolie af en leg hierin de roodbaarsfilet samen met de snoeptomaatjes en enkele kappertjes.
Besprenkel met wat olijfolie en breng het geheel op smaak met viskruiden.
Vouw de aluminiumfolie dicht tot een gesloten pakketje.
Zet het geheel 30 min in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Haal de papilotte uit de oven, vouw het pakketje open en breng op smaak met koriander.
Dien op met aardappelpuree of groentenpuree naar keuze bv. wortelpuree, broccolipuree, ....

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren