Pangasius met erwtenpasta en wintergroenten in witte saus

pangasius-pasta-groentemix

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 pangasiusfilets
  • 250 g gele erwtentorselli
  • 300 g wortelen
  • 300 g bloemkoolroosjes
  • 300 g broccoliroosjes
  • 500 ml halfvolle melk
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • Maïzena Expresse voor witte sauzen
  • sesamzaadjes
  • viskruiden
  • 2 el vloeibare margarine met gezonde vetzuursamenstelling

Bereidingswijze:

Laat de margarine smelten in een pan en bak hierin de pangasiusfilets gaar.
Kruid de visfilets met viskruiden en werk af met wat sesamzaadjes.
Kook de gele erwtentorselli gedurende 10 minuten beetgaar en giet af.
Schil de wortelen, snij deze in plakjes en kook deze gaar.
Verdeel de bloemkool en broccoli in roosjes en kook ook deze beetgaar.
Breng de melk samen met het bouillonblokje aan de kook, voeg de Maïzena Expresse al roerend toe en haal van het vuur.
Giet de witte saus over de groenten en serveer samen met de pasta en de witte vis.
Laat het smaken!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren