Ovenschotel met zoete aardappel, groenten en zalmforel

zoeteaardappel-groenten-zalmforel

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 600 g zoete aardappelen
  • 4 zalmforels
  • 1 kg spinazie
  • 4 paprika’s
  • 4 takjes snoeptomaten
  • thijm en rozemarijn
  • viskruiden

Bereidingswijze:

Schil de zoete aardappelen en snij ze in dikke plakken.
Schik ze in een ovenschotel en bestrooi ze met thijm en rozemarijn.
Schik hierover verse spinazieblaadjes.
Was de paprika’s, maak ze schoon en snij ze in stukjes.
Verdeel de stukjes paprika in de ovenschotel.
Kruidt de zalmforellen met viskruiden.
Schik de zalmforellen en de snoeptomaten in de ovenschotel.
Zet het geheel gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Haal de ovenschotel uit de oven en verdeel over 4 borden.
Laat het smaken!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren