Ovenschotel met zalm en zoete aardappel, paparika en broccoli

ovenschotel-zalm-zoete aardappel-paparika-broccoli

Ingrediënten (voor 10 stuks):

  • 800 g zoete aardappelen
  • 4 zalmmoten
  • een citroen
  • rode paprika
  • broccoli
  • rode ui
  • oregano
  • olijfolie

Bereidingswijze:

Schil de zoete aardappelen en snij ze in groffe stukken.
Was de broccoli’s en verdeel in roosjes.
Was de paprika’s en snij ze in groffe stukken.
Pel de ajuinen en snij ze in groffe stukken.
Doe alles in een ovenschotel.
Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met oregano.
Zet de ovenschotel gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Leg de laatste 20 minuten de zalmmoten in de ovenschotel en laat verder garen.
Haal de ovenschotel uit de oven en werk af met enkele schijfjes citroen.
Smakelijk!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren