Paastaart

paastaart

Ingrediënten (voor 8 personen):

  • 1 standaard taartbodem (diameter 24 cm) (AH) kant- en klaar Kuchenmeister
  • enkele granaatappelpitjes
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 el zoetstof
  • 1/3de zakje vanille puddingpoeder
  • 1 zakje slagschuim
  • 80 ml halfvolle melk
  • 8 mini gedrageerde chocolade paaseitjes

Bereidingswijze:

Een calorie-arme taartbodem kan je kant- en klaar kopen bij Albert Heijn van Kuchenmesiter of je kan ze zelf maken met het traditionele recept van biscuitdeeg. Laat de 250 ml halfvolle melk koken samen met de zoetstof (hou een deel van de melk apart om het puddingpoeder in op te lossen). Los het puddingpoeder op in een beetje melk en roer goed tot het oplost. Voeg het opgeloste puddingpoeder toe aan de kokende melk en blijf roeren tot de pudding indikt. Haal de pudding van het vuur, giet de pudding over de taart en laat het geheel afkoelen. Klop de slagschuim samen met 80 ml melk op en doe deze in een spuitzak. Breng toefjes slagschuim aan op de puddingtaart. Wer de taart af met de gedrageerde chocolade paaseitjes en enkele granaatappelpitjes. Laat het smaken!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren