Ingrediënten (voor 4 personen):
- 350 g kipfilets
- 150 g kippegehaktballetjes
- 250 g champignons
- 1 vetarm kippebouillonblokje
- 500 ml halfvolle melk
- Maïzena Expresse voor witte sauzen
- 4 bruine mini-pistolets
- enkele takjes peterselie
- enkele snoeptomaatjes
Bereidingswijze:
Snij de kipfilet in blokjes en kook deze gaar. Was de champignons, snij ze in stukjes en voeg ze samen met de gehaktballetjes bij de kipfiletstukjes. Verkruimel hierover een vetarm kippebouillonblokje en voeg 500 ml halfvolle melk toe. Breng het geheel aan de kook en bindt met Maïzena Express. Snij een hoedje van de pistolet, hol de pistolet uit, vul de pistolet met de videevulling en zet het hoedje er terug bovenop. Werk af met een beetje peterselie en een snoeptomaatje en dien op. Smakelijk!
|