Pasta pesto met asperges

skrei-papillotte

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g speltspaghetti
  • 1 courgette
  • 500 g verse spinazie
  • 250 g witte asperges
  • 250 g groene asperges
  • 1 potje groene pesto
  • 600 g verse zalm
  • 1 vetarm visbouillonblokje

Bereidingswijze:

Kook de speltpasta beetgaar en giet af.
Meng hier onder de groene pesto.
Was de verse spinazie, doe deze in een kookpot met een beetje water en laat gaarstoven.
Was de courgette en snij in fijne sliertjes tot courgetti.
Stoof deze gaar bij de spinazie.
Voeg de pasta-pesto toe aan het spianzie courgetti mengsel en meng alles goed onder mekaar.
Schil de witte asperges, snij ze in groffe stukken en kook ze beetgaar.
Kook de groene asperges eveneens beetgaar en snij ook in groffe stukken.
Meng de witte en groene asperges eveneens onder de pasta pesto met spinazie.
Snij de verse zalm in blokjes.
Verkruimel het bouillonblokje onder het pastamengsel, stoof nog even gaar samen met de zalmblokjes en dien op.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren