Team Fidi - RTWA

Sinds 2017 neemt diëtistenpraktijk De Snepkens onder de naam van Team Fidi deel aan Run To Walk Again.  U kan hier enkele sfeerbeelden bekijken van de voorbije edities.

De volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 en dit op de vertrouwde locatie: Sporta-centrum te Tongerlo-Westerlo.

Het team zal bestaan uit lopers, steeds begeleid door 2 fietsers en minimum 1 handbiker die in estafettevorm een afstand van 300 km (7 marathons) overbruggen tussen zaterdagochtend 9 u en zondagmiddag 13 u. Het parcours zal vertrekken op het Sporta domein te Tongerlo en zal Westerlo doorkruisen. Op het Sporta domein wordt er een runTWA village gebouwd, Hier zal elk team een eigen tent krijgen.

Elk team dient 3000 euro sponsorgeld in te zamelen voor hun deelname.  De opbrengst gaat integraal naar To Walk Again vzw, de stichting opgericht door Marc Herremans.

Omdat we lichaamsbeweging willen stimuleren en sporten belangrijk vinden, zullen wij - Team Fidi - dit geld voor jullie inzamelen.  Dit doen we door het organiseren van acties, zoals een ontbijtwandeling.  Inschrijven voor deze actie kan vanaf nu en dit via volgende link: inschrijven ontbijtwandeling .

Ook zullen er producten (o.a. granola) aangekocht kunnen worden in de praktijk waarvan de opbrengst als sponsorgeld zal dienen voor onze deelname.  Tevens staat er een  "Run To Walk Again" rospot in de praktijk waarin je, indien je wenst, je rosse muntstukken kwijt kan.  Het enige wat we jullie willen vragen is in te schrijven als loper of fietser!

Wens je als bedrijf ons te sponsoren?  Vul dan hier het sponsorformulier in.  Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar.

Wens je deel te nemen als loper of fietser, dan kan je je hier registreren voor deelname.  Je bepaalt zelf de afstand die je wenst af te leggen. Van beginnend sporter tot fervent sportfanaat; iedereen kan zich bij onze teams inschrijven; wij zorgen ervoor dat je kan deelnemen met mensen van je eigen niveau.  Aarzel niet om deel te nemen, sporten in groep is zoveel leuker, zeker als het voor het goede doel is!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren