Cannelloni met asperges, kaas en hesp

cannelloni-asperge-kass-hesp

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g canneloni’s
  • 1 kg witte asperges
  • 500 g groene asperges
  • 125 g magere geraspte kaas
  • 400 g schijven ontvette hesp
  • een brikje van 250 ml soya light roomvervanger
  • een vetarm bouillonblokje

Bereidingswijze:

Schil de witte asperges met een dunschiller.
Was de groene asperges (deze hoef je niet te schillen).
Kook de asperges beetgaar.
Kook de canneloni’s beetgaar en giet ze af.
Doe de soya light roomvervanger in een pannetje en verwarm dit samen met het vetarm bouillonblokje tot het opgelost is.
Vul de canneloni’s met de witte en groene asperges en rol rond elke canneloni een schelletje hesp.
Schik deze in een ovenschotel en giet hierover het soyaroommengsel.
Garneer de geraspte kaas er over en zet nog enkele minuten onder de grill.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren