Tagliatelli met scampi's en curry

tagliatelli scampis curry

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g volkoren spelttagliatelli
  • 500 g gepelde scampi’s
  • 500 g wortelen
  • 2 dikke preistengels
  • een bakje waterkers
  • peterselie
  • een bikje van 250 ml plantaardige kokosmelkvervanger
  • 1 el curry madras
  • 2 el margarine met gezonde vetzuursamenstelling

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelli beetgaar.
Bak de scampi’s aan in de pan in 1 el gezonde margarine.
Schil de wortelen en snij ze in plakjes.
Was de preistengels en snij ze in dunne reepjes.
Stoom of kook de wortelen en preistukjes beetgaar.
Doe in de wok de tagliatelli samen met de wortelen, de prei en de scampi’s en stoof nog even aan.
Laat de plantaardige kokosmelkvervanger samen met 1 el curry madras koken en bindt met Maïzena Express voor witte sauzen.
Schep de wokmengeling in een diep bord.
Schep hierover een beetje van de currysaus.
Werk af met waterkers en laat het smaken.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren