Online consulten

Momenteel kunnen afspraken in de zorgsector blijven doorgaan.
Bijgevolg gaan gemaakte afspraken door en kunnen er nieuwe afspraken gemaakt worden. Indien je afspraak 's avonds ingepland stond en je momenteel overdag kan afspreken omwille van een gewijzigde werksituatie neem gerust contact met me op om je afspraak te verplaatsen.

Zowel voor uw gezondheid als de gezondheid van andere klanten hamer ik op verhoogde aandacht voor de basishygiënemaatregelen: handen wassen met zeep, hoesten en niezen in de elleboog en dicht contact vermijden. Voelt u zich geen 100%, neem dan contact op en dan verplaatsen we de afspraak.
Zo hoop ik dat ook ik mijn steentje kan bijdragen om verdere verspreiding tegen te gaan en de risicogroepen te beschermen.

Omwille van de coronacrisis is er meer en meer vraag naar consultaties op afstand.  Ook dit is vanaf heden mogelijk.  Hoe gaat het in z'n werk?
Tijdens de eerste consultatie wordt je huidige voedingsplan overlopen.  Dit kan telefonisch of je kan je eetdagboekje van een week doorsturen via email of WhatsApp.  We bespreken dit telefonisch of via andere online kanalen.   Ik geef je tips over wat kan verbeterd of aangepast worden in je voedingspatroon.  Algemene info en lijsten met productinfo worden per email naar jou verzonden.
Tijdens de tweede consultatie wordt je dagschema dat ik opgesteld heb overlopen en je dagboekje overlopen.  Vragen of onduidelijkheden worden besproken als ook vragen over producten ed.  Je dagschema wordt per email naar jou verzonden.
Tijdens de opvolgconsulten wordt je eetdagboek overlopen (wat je mij vooraf doorstuurt per mail of WhatsApp). Vragen en moeilijkheden worden besproken en er wordt gericht bijgestuurd waar nodig.  Recepten worden bij elk opvolgconsult per mail doorgestuurd.
Gewichtsmonitoring gebeurt bij jou thuis.  Ik raad aan om je alleen 's morgens te wegen op de dag van de consultatie en tussendoor niet op de weegschaal te gaan staan!

De gewone tarieven blijven gehanteerd.  Gedeeltelijke terugbetaling wordt er door de meeste mutualiteiten voorzien.

Laat maar weten indien je graag een afspraak maakt voor een consultatie in de praktijk of op afstand.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren